Gerealiseerde Projecten

Villa Choisy

Op de 2e Hogeweg 79-81 in Zeist, een zijstraat van de Slotlaan, hebben wij in 2018 acht luxe appartementen gerealiseerd. Op de begane grond een appartement met een achtertuin, op de bovenste verdieping een ruim penthouse van 230 m2 en daartussen zes appartementen van ieder 160 m2.


Megabioscoop Utrecht

Bioscoop: 14 zalen, 3.200 stoelen, foodcourt, hoofdkantoor, 14.000 m2 BVO.

De realisatie van dit gebouw, zien wij als kroon op ons werk uit onze bioscoopperiode. Het is de grootste bioscoop van Nederland met de modernste technieken die op momenteel beschikbaar zijn. We hebben de bioscoop ontwikkeld, dat wil zeggen naar onze inzichten ontworpen, de omgevingsvergunning verkregen en de financiering gerealiseerd. Het project is verkocht aan Kinepolis, die daar nu een succesvolle bioscoop exploiteert.


Bioscopencomplex Dordrecht

Bioscoop, 6 zalen, 1.200 stoelen, ondersteunende horeca, 4.800 m2 BVO.

In 2016 is de bioscoop in Dordrecht door Kinepolis geopend. De ontwikkeling daarvan is enkele jaren daarvoor door ons gestart. De gemeente Dordrecht had toen een wedstrijd uitgeschreven waaraan verschillende partijen deelgenomen hebben. Ons voorstel is daar toen als winnaar uitgekomen. Net als in Utrecht hebben we hier het ontwerp naar eigen inzicht gemaakt en de omgevingsvergunning gekregen. Het project is eveneens aan Kinepolis verkocht. 


Historische binnenstad Utrecht, Oudegracht

Deze drie panden met parkeerterrein aan de Vinkenburgstraat, hebben wij decennia lang in ons bezit gehad. Oorspronkelijk waren er twee bioscopen gevestigd en ons hoofdkantoor. In de drie werfkelders zit horeca. Met de bioscoop op de Jaarbeursboulevard in het vooruitzicht is lang nagedacht over ander gebruik van deze panden. Gedurende deze ontwikkeling is samenwerking aangegaan met de Ivy Group. Na enige tijd is het gehele project aan de Ivy Group verkocht, die er een uiterst succesvolle ontwikkeling van heeft gemaakt met o.a. high-end appartementen, internationale retail (Urban Outfitters) en horeca. Gerealiseerd 2015/2016.